Vaihto ja palautus

Vaihto ja palautus

Diivi verkkokauppa palautus. Kaikilla vaatteillamme on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen noutamatta jättäminen ei ole palautus.

Vaihto-oikeus

Vaihto-oikeus koskee vain saman vaatteen toiseen kokoon vaihtamista mikäli tilauksen loppusumma pysyy samana tai jää alkuperäistä pienemmäksi. Vaihdon voi tehdä veloituksetta kerran. Jos vaihdossa toivomasi vaate on loppuun myyty ennen kuin vaihto on käsittelyssä, palautamme rahan tilauksesi maksutavan mukaisesti.

Palautusoikeus

Jos haluat palauttaa tilaamaasi vaatteen, lähetä se takaisin 14 vrk:n kuluessa ja me palautamme tuotteen hinnan sinulle takaisin tilauksesi maksutavan mukaisesti. Kaikissa tuotteissamme on ilmainen vaihto- ja palautusoikeus

Palautusten ja vaihtojen käsittelyyn kuluu noin 7-14 arkipäivää, yleisemmin n.7vrk.
Kun vaihtosi tai palautuksesi on käsitelty, saat meiltä sähköpostitse vahvistuksen.

Mikäli olet tehnyt tilauksen Klarna-laskulle, saat päivitetyn laskun Klarnasta, kun palautuksesi on käsitelty. Voit itse siirtää eräpäivää Klarnassa (10 päivää) kirjautumalla Klarnan sivuille https://app.klarna.com/login tai ottamalla yhteyttä Klarnaan chatissa klarna.com/fi/asiakaspalvelu tai puhelimitse 09-425 99 771.

Lisätietoja Klarnan asiakaspalvelusta:
klarna.com/fi/asiakaspalvelu tai puhelimitse 09-425 99 771.

Palautusohje

Emme vastaanota palautuksia yli 14vrk kuluttua toimituksesta.

1.Palautuksesta tulee tehdä sähköinen palautusilmoitus ennen tuotteen takaisinlähetystä. Palautusilmoitus tulee lähettää osoitteeseen: info@diivi.fi.

2.Täytä paketin mukana tullut lähetyslista ja laita se paketin sisälle.
Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen kokoon, merkitse lähetyslistaan vaihdettava tuote ja koko mihin haluat tuotteen vaihtaa.

Palautus postin kautta:

Voit palauttaa tuotteen minkä tahansa postin toimipisteen tai smartpost-automaatin kautta.

Kirjoita paketin päälle osoitetietomme

Voit lähettää paketin myös “Helposti-koodilla”, lisätietoja löydät täältä: www.posti.fi/palautapaketti.

Palautusosoite on:

Diivi Group
Maaniituntie 7
03100 Nummela

Palautus matkahuollon kautta:

Voit palauttaa tuotteen minkä tahansa matkahuollon toimipisteeseen.

Kirjoita paketin päälle osoitetietomme.

Palautusosoite on:

Diivi Group
Maaniituntie 7
03100 Nummela

Teemme kokemuksestasi yksilöllisen. Diivi verkkokauppa käyttää evästeitä ja muita teknologioita verkkosivustojemme luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi, niiden tehokkuuden mittaamiseksi sekä henkilökohtaisen ostokokemuksen ja yksilöllisen mainonnan tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojaselosteestamme

Pre-loader