Ohita ja siirry sisältöön

Pehmeää luomupuuvillaa - Ihastu vastuullisiin valintoihin

Tietosuojaseloste

Diivi tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Diivi Group, Grand Lemon Oy

Y-Tunnus:2750240-6

Maaniituntie 7. 03100 Nummela

www.diivi.fi

info.diivi.fi

Asiakasrekisteri

Käyttäjän itsensä antamat tai henkilön tunnistavat tiedot

    • nimi
    • osoite
    • sähköpostiosoite
    • puhelinnumero

    Palvelujen käytöstä havainnoidut ja analytiikan avulla johdetut tiedot

      • ostoshistoria, mm. tilatut tuotteet ja niiden hintatiedot
      • toimitustiedot, kuten valittu toimitustapa ja toimitusosoite
      • verkkokaupan käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetiedo
      • tuotesuositus- ja muut kohdennettuun sisältöön käytetyt tiedot ja tunnisteet

      Nimi-, yhteys- ja maksutietojen antaminen on pakollista ostaessasi Diivi.fi-verkkokaupasta.

      Tietojen lähde on käyttäjä itse.

      Uutiskirjerekisteri

      Tilatessaan uutiskirjeen tilaaja antaa seuraavat tiedot

        • nimi
        • sähköpostiosoite.

          Käytämme uutiskirjeen lähettämiseen sähköpostiosoitetta, jonka tilaaja on meille ilmoittanut. Tämän lisäksi tarvitsemme tähän vahvistuksen, että tilaaja hyväksyy kyseisen sähköpostiosoitteen omistajana uutiskirjeen saannin. Jos et halua enää tulevana ajankohtana saada uutiskirjettämme, voit lopettaa sen tilaamisen milloin tahansa. Tähän riittää tekstimuodossa annettu ilmoitus kohdassa 1 mainittuja yhteystietoja käyttäen (esim. sähköpostitse tai kirjeitse). Myös kaikissa uutiskirjeissämme on tilaamisen lopettamisen mahdollistava linkki.

          Tietojen käyttö mainostamistarkoituksiin

          Käytämme tietojasi Diivi.fi-verkkokaupan kautta tekemiesi ostojen toteuttamisen ohella myös seuraaviin tarkoituksiin: ostokokemuksesi parantamiseen ja sen muokkaamiseksi asiakasystävälliseksi ja yksilölliseksi sekä viestiäksemme sinulle tilaustasi koskevista asioista.

          Käytämme tähän tarkoitukseen saatavilla olevia tietoja, kuten esimerkiksi tietoja, jotka koskevat käyttämääsi päätelaitetta, internetyhteyttä, käyttöjärjestelmää, alustaa, verkkosivustolla vierailun päivämäärää ja kellonaikaa sekä katselemiasi tuotteita, ja tietoja, jotka olemme saaneet sinulta (mukaan lukien automaattisesti lähetetyt tai tuotetut tiedot). Lisäksi käytämme myös tilaushistoriaasi.

          Voit kieltää milloin tahansa henkilötietojesi käyttämisen mainostarkoituksiin tai yksittäisiin toimenpiteisiin ilman, että tästä aiheutuisi muita kuin perushintojen mukaisia välityskuluja. Tähän riittää tekstimuodossa annettu ilmoitus kohdassa 1 mainittuja yhteystietoja käyttäen (esim. sähköpostitse tai kirjeitse).

          Sivustokohtainen kohdistaminen

          Tällä verkkosivustolla käytetään Tidio chat bot palvelua, jonka tarjoaja on Tidio LLC www.tidio.com. Käytämme Tidio chat bottia varmistamaan ostokokemuksesi onnistumisen, asiakastukea, sekä tarjoamaan verkkokaupassamme käyttettäviä tarjouksia ja alennuskuponkeja. Käytämme Tidiosta saatuja tietoja parantaaksemme palveluitamme ja kehittääksemme toimintojamme, sekä tuotteitaimme.

          Lunastamalla tarjouksia tai kuponkeja Tidio chat bottia käyttämällä tilaaja hyväksyy tietosuojaehtomme. Tämän lisäksi tarvitsemme tähän vahvistuksen, että tilaaja hyväksyy kyseisen sähköpostiosoitteen omistajana uutiskirjeen saannin joka toteutetaan SmartMailia käyttäen.

          Käytämme Tidion kautta kerättyä tietoa jota asiakas itse luovuttaa käyttäessään Tidio chat bot palvelua:

          • nimi
          • sähköpostiosoite
          • käyty keskustelu chat botin kanssa
          • päivämäärä ja kellonaika
          • laitetiedot ja käyttöjärjestelmä
          • sijainti

          Tidion tietosuojaehdoista voi lukea tarkemmin osoitteesta: https://www.tidio.com/privacy-policy/

          Kerättyjen tietojen kuvaus

          Henkilötietoja käsitellään lainsäädännön sallimissa rajoissa asiakkuuden hoitamiseen ja kehittämiseen. Pääasiassa keräämme henkilötietoja tilausten käsittelemiseksi.

          Rekisterissä käsiteltäviä henkilötietoja voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

          Tilaukset

          Tarvitsemme henkilötietoja tilauksen käsittelyssä toimittamista varten sekä asiakasviestintään tilauksiin liittyen (esimerkiksi tilaus- ja toimitusvahvistus). Lisäksi tietoja voidaan käyttää laskutukseen ja perintään liittyviin toimenpiteisiin sekä mahdollisten reklamaatioiden käsittelemiseksi. Maksutiedoista emme tallenna muuta kuin maksutavan ja hinnat mahdollista maksunpalautusta varten.

          Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen ja anonymisoitu raportointi

          Voimme käsitellä henkilötietoja parantaaksemme nykyisiä tuotteita ja palvelujamme sekä kehittääksemme uusia. Voimme yhdistää annetun palautteen ja asiakaspalveluumme jätetyt viestit käyttäjätiliin.

          Käytämme kuluttajatutkimuksista ja kuluttajakyselyistä saatuja vastauksia analysoidaksemme asiakkaidemme mieltymyksiä, odotuksia sekä mielipiteitä tuotteistamme, verkkosivuistamme ja palveluistamme.

          Anonymisoituja tietoja käytämme raportointitarkoituksiin. Anonymisoituja tietoja ei voi käyttää henkilöiden tunnistamiseen vaan näitä tietoja käytämme kaupallisten tavoitteiden toteutumisen analysointiin. Tällaista tietoa ovat esimerkiksi kävijöiden kokonaismäärät verkkosivustollamme sekä sivustolla käynnin kesto.

          Laittoman toiminnan havaitseminen ja ehkäiseminen

          Joissakin tapauksissa meiltä voidaan edellyttää tietojesi, myös henkilötietojen, luovuttamista lain tai määräysten nojalla, kuten esimerkiksi oikeudenkäynnin yhteydessä. Saatamme luovuttaa tietojasi myös haasteen, tuomioistuinpäätöksen tai muun oikeudenkäynnin nojalla tai poliisitutkinnan yhteydessä tai viranomaisen pyynnön johdosta.

          Henkilötietojen luovuttaminen muille

          Henkilötietojasi voidaan luovuttaa lain sallimissa rajoissa Diivi Groupin yhteistyökumppaneille, siinä määrin, kun se on asiakkaan antaman toimeksiannon kannalta tarpeellista. Kolmansiin osapuoliin kuuluvat henkilötietojen käsittelijät ja ainoastaan Diivin hyväksymät kolmannet osapuolet, joiden avulla saamme suoritettua toimeksiannot ja parannettua asiakaskokemusta entisestään. Käyttäessämme alihankkijoita tai kolmansia osapuolia huolehdimme siitä, että heidän puolella henkilötietojen käsittely tapahtuu tietosuojasäännösten mukaisesti.

          Kolmansia osapuolia, joille meidän on välttämätöntä luovuttaa tietoja tilausten käsittelyn vuoksi, on lueteltu alla. Lisäksi markkinointiin, sivustomme kehittämiseen ja analysointiin käyttämämme kolmannet osapuolet on listattu alla. Tämä tietosuojaseloste kattaa tietojesi käytön ainoastaan Diivin toimesta, tutustuthan myös yhteistyökumppaneidemme tietosuojalausuntoihin.

          – Kuljetusyritykset: Posti, Matkahuolto

          – Maksupalveluiden tarjoaja: Klarna, Checkout Finland

          – Verkkokauppajärjestelmä ja tilausten käsittely: Shopify

          – Chat-palveluntarjoaja: Tidio

          – Uutiskirje: Klaviyo

          – Muut: Facebook, Google, Instagram

          Lokitiedot

          Aina kun Diivi verkkosivusto avataan, kulloisenkin verkkoselaimen kautta välittyy ja tallentuu käyttötietoja protokollatiedostoihin, niin kutsuttuihin palvelimen lokitiedostoihin. Tällöin tallentuvat tietueet sisältävät seuraavat tiedot: sivuston avaamisen päivämäärä ja kellonaika, avatun sivun nimi, IP-osoite, viite-URL (alkuperäinen URL, josta on siirrytty tälle verkkosivustolle), siirretty tietomäärä sekä käytössä olevan selaimen tuote- ja versiotiedot.

          Arvioimme tällaisia lokitiedostojen tietueita kehittääksemme valikoimaamme sekä Diivi.fi-verkkokauppaamme edelleen, muokataksemme siitä entistä käyttäjäystävällisemmän, löytääksemme ja korjataksemme virheet nopeammin ja hallitaksemme palvelinkapasiteettejamme. Samalla käytämme lokitiedostojen tietueita suojataksemme Diivi-kauppaamme hyökkäyksiltä, esimerkiksi hajautetuilta palvelunestohyökkäyksiltä, joiden tarkoituksena on estää verkkokauppamme käyttö liiallisella tiedustelumäärällä.

          Google Analytics

          Käytämme Google Analyticsia datan keräämiseen sivuston vierailijoista. Googlen Tietosuojaseloste: https://policies.google.com/. Keräämme dataa kehittääksemme palveluitamme ja näkemään markkinointi kamppanjoiden vaikutuksen. 

          Evästeet

          Google Analytics käyttää pientä osaa JavaScriptin seurantakoodista tietojen keräämiseen verkkosivustojen kävijöistä ja heidän vuorovaikutuksestaan verkkosivustolla.

          Google Analytics pudottaa evästeen verkkosivustomme käyttäjän selaimeen. Se auttaa seuraamaan kaikkia vuorovaikutuksia, joita käyttäjä suorittaa sivustollamme. Vuorovaikutukset ovat kaikenlaisia toimia, joita käyttäjät suorittavat verkkosivuillamme. Ne voivat olla niin yksinkertaisia kuin sivun lataaminen tai jotain tarkempia, kuten linkin napsauttaminen tai videon toistopainike.

          Jokaisen verkkosivumme käyttäjän vuorovaikutuksen yhteydessä seurantakoodi lähettää Analyticsille tietoja verkkosivustomme käyttäjistä ja heidän vuorovaikutuksestaan. Seurantakoodin lähettämiä tietoja kutsutaan osumiksi.