Tarinamme


Diivi Group on perheyritys, jossa jokaisella perheen jäsenellä on tärkeä rooli yrityksessämme.

Haluamme luoda ajatonta muotia ekologisesti lapsille sekä tulevaisuudessa naisille ja kotiin. Kiinnitämme huomiota käytännöllisyyteen ja mukavuuteen, tyylikkyydestä tinkimättä. Vastuullisuus kuuluu vahvasti arvoihimme joka ohjaa ja määrittelee toimintaamme, haluamme  pitää toimintamme mahdollisimman läpinäkyvänä. 

Olen aina haaveillut omasta vaatemallistosta, mutta vasta lasten syntymän jälkeen palaset haaveistani loksahtelivat paikoilleen ja sain tarpeeksi rohkeutta. Vaatteita suunniteltaessa lapsemme kertovat toiveistaan sekä epäkohdista joista eivät pidä, näin syntyy vaatteita mihin juuri meidän kohderyhmämme, lapset, rakastuvat. Vaatteita jotka tuntuvat hyvältä päällä ja joista ei ole kiire riisua pois.
Äitinä olen saanut kokemusta mikä vaatteissa toimii ja mitä välttää, näistä kokemusten hippusilla suunnittelen vaatteista käytännöllisiä. Vaatesuunnittelija ja mallimestari pitävät huolen että suunnitelmissani on järkeä ja koot ovat oikeat. 

Jokainen printti on aina yksinoikeudella meille piirretty ja jokainen printti saa inspiraationsa maailmalta. Hyppää blogiimme ja pysy mukana ajankohtaisissa asioissa, myös toiveita blogin aiheiksi saa ehdottaa.

Kiitos kun tuet vastuullisia valintoja!

- Saron Hällfors | Diivin perustaja
Ekologiset lastenvaatteet