Tarinamme

Tyyliä maailmalta

Diivin printit saavat aina inspiraationsa maailmalta ja ne ovat yksinoikeudella meille piirrettyjä.

Mexico printti on saanut inspiraatiota yhdestä maailman seitsemästä ihmeestä, Chichén Itzásta joka sijaitsee Jukatanin niemimaalla Meksikossa.
Inspiraatioita mayojen aurinkokalenterista, vivahteita meksikolaisesta tyylistä maalata keramiikkaa sekä heidän runsaasta tavastaan käyttää erilaisia kirjailuja ja muotoja taiteessa.

Tarinamme

Haluamme luoda ajatonta muotia ekologisesti lapsille ja tulevaisuudessa myös naisille. Vaatemallistomme koot ovat 62-128cm. Kiinnitämme huomiota käytännöllisyyteen ja mukavuuteen, tyylikkyydestä tinkimättä. Vaatteissamme on monia pieniä innovatiivisia ratkaisuja jotka helpottavat lapsen pukemista tai tukevat lasta itse harjoittelemaan.

Diivin vaatteet ovat tuplakokoja eli kahden koon vaatteita, mikä mahdollistaa mahdollisimman pitkän käyttöiän. Kun valitset oikeaa kokoa, valitse koko pienemmän koon mukaan, näin vaate on käytössä pidempään.
Eli jos lapsesi on kokoa 62cm, valitse koko 62/68cm.

Isot napit innostavat lasta itse harjoittelemaan
nappien kiinni laittamista ja keräämään onnistumisen kokemuksia.

Vaatteissamme on pyritty minimoimaan lappuja, sillä helposti ne kutittavat lapsen herkkää ihoa. Diivin vaatteissa ei ole erillistä pesulappua, pesuohjeet löytyvät niskalapun sisäpuolelta.
Pesemällä vaatteet oikein pidennät niiden käyttöikää.

Luomupuuvilla ja pieni määrä elastaania tekee vaatteesta joustavamman pukea,
kun vaate joustaa, on myös mukavampi sujauttaa taskuihin aarteita.

Teemme kokemuksestasi yksilöllisen. Diivi verkkokauppa käyttää evästeitä ja muita teknologioita verkkosivustojemme luotettavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi, niiden tehokkuuden mittaamiseksi sekä henkilökohtaisen ostokokemuksen ja yksilöllisen mainonnan tarjoamiseksi. Lue lisää tietosuojaselosteestamme

Pre-loader