Meille myönnettiin avainlippu!

Meille myönnettiin avainlippu!

Meidän verkkokaupalle on myönnetty avainlippu! <3

Meille tämä on huikea iso juttu, jota pidän saavutuksena ja kannamme ylpeydellä!

Hakiessani avainlippumerkkiä, tutkittiin yrityksemme toimintaa, mm. mihin maahan me maksamme eri palveluista ja palkkaa, tulos oli että 98% raha liikkuu suomen sisällä, mikä on upeaa! Tulos on niin upea että itsekin hämmennyin. Moni ei välttämättä tiedosta että vaatteiden tuotanto on vain pieni hippunen sitä, mitä kaikkea muuta työtä vaatii tuotteen saaminen valmiiksi ja myyntiin asti. 
Haluaisinkin vähän tähän listata, kenelle kaikille maksamme palveluista, sekä kerron mihin maahan tuo muutama prosentti menee ja miksi.

 


Kuva on otettu matkalla Lammassaareen, päällä Diivin Style paita.

Minulta toisinaan kysytään miksi vaatteitamme ei valmisteta suomessa, myönnän että tällä hetkellä selvitämme tuotannon siirtämistä suomeen, mutta en ole nähnyt myöskään vääränä tuottaa vaatteitamme Pohjois- Portugalissa, sillä tehtaan omistaa suomalainen perheyritys ja heidän pääpaikkansa on Pirkkalassa, jopa laskut tuotannosta maksetaan suomeen.;) Lisäksi Portugali on EU-maa jota ei luokitella riskimaaksi sekä ILOn jäsen, joka määrittää ihmisarvoisen työn toteutumisen maailmanlaajuisesti. 

Vaatemalliston suunnittelussa, sekä ihan sen päätymisestä verkkokauppaan myyntiin, on tarvittu paljon eri palveluiden ammattilaisia kuten; vaatesuunnittelijaa, mallimestaria, nettisivujen suunnittelijaa + toteuttajaa, valokuvaaja, kirjanpitäjää, sekä minun, että mieheni työpanosta. Kaikki me olemme suomalaisia yrittäjiä. :) 

Mihin menee tuo pieni prosentti maksuista ulkomaille?
Se koskee verkkokaupan alustaa, joka on kanadalainen Shopify.
Mutta sitten taas verkkokauppamme maksualusta on suomalainen Paytrail, sekä varasto ja asiakaspalvelu sijaitsee suomen Vihdissä. 
Satunnaisesti myös käytämme postituksessa muuta kuin Postia. 

Tähän on hyvä lopettaa ja suunnata katse tulevaan suomalaiseen keskikesän juhlaan, juhannukseen! ;D 

-Saron
Diivin perustaja

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.